Tekstilne Plošče Zaščita Parketa V Telovadnici Jurles 600x398
Transportni Vozicek
Tekstilne Plošče Zaščita Parketa V Telovadnici Jurles 600x398
Transportni Vozicek
Zaščitite vaš parket med prireditvami

Zaščitne talne plošče iz tekstila so zelo enostavna, a učinkovita rešitev za pokrivanje tal oz. parketa v športnih dvoranah in drugih večnamenskih prostorih. V telovadnicah šol, športnih in kulturnih dvoranah so se za uporabnike zaradi enostavne montaže izkazale za dobro in tudi estetsko rešitev, ki prepreči obrabo parketa med prireditvami (koncerti, nastopi, valete, gimnastika, …).

 


 

HITRA MONTAŽA IN DEMONTAŽA

Tekstilne Plosce Za Zascito Parketa Jurles

Pred postavitvijo tekstilni plošč – po postavitvi tekstilnih plošč

Enostavno polaganje

Plošče v dimenzijah 1 x 2m ali 1 x 1m se polagajo direktno na parket ali talno oblogo, ki jo želite zaščititi. Plošč ni potrebno lepiti, samo položite jih tesno eno ob drugo. Poleg plošč je za naše stranke v dodatni ponudbi tudi univerzalni transportni voziček za plošče, ki dodatno poenostavi montažo in kasnejše skladiščenje. Zaščita tal cca 400 m2 velike dvorane vam tako vzame največ 2 uri dela.

Velika odpornost in ognjevarnost

Zaščitne tekstilne plošče so zelo kompaktne, zato jih je mogoče neomejeno polagati, demontirati in ponovno polagati. Zgornja plast je nedrseča in je iz velurja (5 različnih barvnih odtenkov). Velur je trpežen material, ki ustvari uglajen estetski končni videz. Spodnji sloj je gumiran, kar preprečuje zdrs in pomikanje plošč. Plošče, ustrezajo ognjevarnemu razredu B fl -s1.

Transportni voziček poenostavi polaganje in skladiščenje

Transportni Vozicek

    Zanimam se za