Jurles O Nas Kontakt Sportni Podi

JURLES je vodilno podjetje za dobavo in montažo na področju športnih podlag in parketov za telovadnice v Sloveniji. Odlikujejo jih več kot 25-letne izkušnje in družinska tradicija.

Znanje iz generacije v generacijo že 25 let

Naša zgodba

 

Zgodba se je začela Alfonzem Jurečkom, ki je bil strasten košarkaš in košarkarski sodnik. Takrat je delal kot vodja projektov v enem izmed vodilnih parketarskih podjetjih Jugoslavije. Ljubezen do športa ga je usmerila v samostojno pot in specializiral se je za parket v telovadnicah. Svoje znanje in dolgoletne izkušnje je predal na sina Matica Jurečka, ki sedaj po očetovih stopinjah vodi podjetje. Svoj program parketov pa so dodatno razširili na področje opreme športnih igrišč.

Dvorane 026

Sportni Pod Parket Haro Kidricevo Telovadnica Jurles

»Hvaležen sem, da sem imel priložnost dragocene izkušnje nabirati ob boku z mojim očetom. In jih danes lahko podajam naprej našim naročnikom – nekateri od njih so v tem času postali tudi prijatelji. Zgodba o športnem parketu se nadaljuje. Nadgradili smo jo tako, da vam lahko danes pomagamo z razširjeno ponudbo parketov, športnih podov in opreme športnih igrišč. »

Matic Jurečko, direktor

Akusticne Mehke Stenske Obloge Telovadnica Vuzenica 1 Jurles

Kontakt

Vam na voljo

Daša Funtek

Daša Funtek

Svetovanje parket in talne obloge

00386 31 382 954

dasa@jurles.si

Matic Jurečko, direktor

Matic Jurečko, direktor

Telovadnice, športna oprema, montaža

00386 41 830 949

matic@jurles.si