Telovadnice
Obnova Parketa
Sportni Pod Parket Haro Kidricevo Telovadnica Jurles
P3
Lakiranje Obnova Brusenje Parketa Dvorana Golovec Celje Jurles
Telovadnice
Obnova Parketa
Sportni Pod Parket Haro Kidricevo Telovadnica Jurles
P3
Lakiranje Obnova Brusenje Parketa Dvorana Golovec Celje Jurles

Obnova parketa v telovadnici je pogosto potrebna zaradi dotrajanosti. Velikokrat pa je nujno brušenje parketa v telovadnici po izlivu vode. Z brušenjem parketa in ponovnim liniranjem športnih igrišč, boste bistveno podaljšali življenjsko dobo parketa. Parket pa bo ponovno videti kot nov.

Kako poteka projekt obnove parketa v telovadnici?

  • Pripravimo vam strokovno oceno stanja poda
  • Pripravimo vam projekt prenove s popisom del
  • Pripravimo vam stroškovnik prenove

 

Pošljite povpraševanje

Kako poteka obnova parketa v telovadnici?

Za oceno na kakšen način se izvede obnova športnega poda oz. obnova športnega parketa v vaši telovadnici nas pokličite/nam pišite.
Oceno vam lahko podamo na podlagi 25-letnih izkušenj na področju prenove športnih podov. 50-ih športnih dvoranah v Sloveniji in tujini.

Na podlagi ocene stanja, se presodi smiselnost in obseg prenove, npr. možno točkovno popravilo parketa samo na določenih delih.

Možni scenariji – potek izvedbe?

Demontaža dotrajanega poda in opreme

V večini primerov je prva faza obnove poda v športnih dvoranah demontaža dotrajanega poda. Glede na stanje poškodb, se lahko pod menja zgolj točkovno na poškodovanih predelih, ali pa se izvede popolna prenova celotne površine. Ob tem demontiramo tudi fiksirano športno opremo, ki ovira proces obnove parketa (tribune, letveniki, …). Demontirano športno opremo po končani sanaciji tudi ponovno zmontiramo.

Popravilo parketa in podkonstrukcije

Glede na stanje poškodb, se lahko parket/pod sanira točkovno, zgolj na poškodovanih predelih, ali pa se izvede popolna prenova celotne površine. Dobro izvedena podkonstrukcija je osnova, če želimo, da nam bo pod služil dlje časa. V izogib zapletom tekom uporabe, priporočamo, da prenovo parketa zaupate le strokovnjakom, ki imajo veliko izkušenj z športnimi parketi in podi. Na tej povezavi, si lahko ogledate naše reference.

Popravilo hidroizolacije in toplotne izolacije

Prevzamemo tudi popravilo hidroizolacije izvedbo toplotne izolacije. V kolikor je v pod integrirano talno gretje, izvedemo tudi to.

Brušenje in lakiranje parketa

Zgolj brušenje in lakiranje parketa je dobra rešitev v primerih, ko so spodnje plasti poda (hidroizolacija, toplotna izolacija, podkonsrukcija, …) vitalne in brez poškodb. Za brušenje parketa uporabljamo profesionalno parketarsko opremo, ki dodatno pripomore k res lepemu končnemu rezultatu. Ko je parket polakiran izvedemo tudi zarisovanje športnih igrišč.

Prej - potem

Izsuševanje vlage in obnova parketa po izlivu vode

V primeru, da je bil pod poplavljen ali da je vlaga v prostoru / estrihu prevelika za montažo poda, razpolagamo s stroji za izsuševanje vlage. Strojno izsuševanje vlage znatno pospeši proces obnove telovadnice in drugih prostorov.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA BREZPLAČNI POSVET Z NAŠIMI STROKOVNJAKI

    Zanimam se za