Varovalne podlage za otroška igrišča:

NAJBOLJ PRILJUBLJEN MODEL – NA ZALOGI!

V OPEČNO RDEČI IN TEMNO ZELENI
dim. 50 x 50 x 3 cm

gumi varovalne plošče za otroška igrišča

Gumi varovalne plošče za otroška igrišča

Uporaba: primerne kot varovalna podlaga za igrišča šol, vrtcev, gostinskih lokalov ali za domača igrišča.
Varovalne plošče so certificirane za vgradnjo na javne površine! Ali za domača igrišča.
Standardi: EN 1176-1:2008, EN 1177:2008, TÜV Certificirano

Možen je osebni prevzem, po dogovoru tudi dostavimo oz. pošljemo po pošti.

Prodajamo tako velikim odjemalcem kot tudi privat strankam.
V ČASU IZREDNIH RAZMER KORONA VIRUSA JE MOŽEN PREVZEM PLOŠČ V NAŠEM SKLADIŠČU (BREZKONTAKTNO)
LAHKO PA VAM JIH POŠLJEMO PO POŠTI (DOPLAČILO POŠTNINE)

mail: dasa@jurles.si
tel: 031 382 954

POVPRAŠEVANJE
TEHNIČNI LIST

Pogosta vprašanja

Gumijaste zaščitne plošče so ene izmed najprimernejših oblog za zunanja otroška igrišča, terase in druge otroške igralne površine. Plošče se zelo dobro obnesejo pod otroškimi igrali, saj so mehkejše kot na primer asfalt in tlakovci, zagotavljajo pa odlično zaščito pred blatom in drugo umazanijo. Gumijaste zaščitne plošče so odporne na vse vremenske neprilike in ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Plošče so dobavljive v različnih debelinah (3 cm, 4 cm, 4,5 cm, 6,5 cm, 8 cm in 8,7 cm). Med uporabniki za domačo rabo je najbolj priljubljena debelina gume 3cm. Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami (rdeča, zelena, črna, siva …).

Po naših več 10-letnih izkušnjah se plošče od proizvajalca do proizvajalca glede kvalitete precej razlikujejo. Na trgu je mogoče dobiti gumo madžarskega ali kitajskega porekla, ki je po naših izkušnjah slabše kvalitete. Robovi se začnejo tekom uporabe vihati navzven, plošče se krčijo in med stiki nastajajo reže. Pogosto guma slabše kvalitete  vsebuje tudi ogromno kovinskih delcev, ki so nevarni za uporabnike in moteči pri rezanju gumi varovalnih plošč. Naj vas pomirimo, guma, ki jo dobavljamo mi je nemška in je certificirana. Nemška kvaliteta po naših izkušnjah še vedno velja.

Kraiburg gumijaste varovalne plošče polagamo na vnaprej pripravljeno in utrjeno podlago (beton, asfalt, utrjen in poravnan gramoz …). Ob straneh jih dodatno povežemo z mozniki oz. čepi za spajanje. Polaganje je hitro in enostavno. Vzame vam največ en dan časa in površina bo že pripravljena za otroško igrišče.