Sportni Pod Parket Haro Kidricevo Telovadnica Jurles

Parket za največja športna tekmovanja

V novozgrajeni športni dvorani v Kidričevem, smo poskrbeli za dobavo in montažo športnega poda – športnega parketa. Gre za profesionalen, certificiran športni pod, ki omogoča izvedbo največjih športnih tekmovanj, poleg vsakodnevnih treningov športnih skupin.

Dobava in montaža športnega poda

Pod parket je integrirano talno gretje.

Sportni Pod Parket Haro Kidricevo Telovadnica Jurles

Sportni Pod Parket Jesen Haro Kidricevo Telovadnica Jurles

Zarisovanje športnih igrišč

Po izvedbi polaganje parketa, se je izvedlo profesionalno zarisovanje oz. liniranje športnih igrišč. Zarisovanje se je izvedlo skladno s predpisi panožnih zvez posameznih športnih panog (FIBA – košarka, IHF – rokomet, FIVB – odbojka, BWF – badminton).

Dobra preglednost igrišč

V športni dvorani se izvaja več različnih športov. Vsak posamezen šport ima svoja pravila glede velikosti in oblike igrišč. Ko so vsa igrišča (košarkarsko, rokometno, odbojkarsko igrišče, …) narisana na istem parketu, se med črte in polja med sabo prekrivajo. Zato lahko pride do slabe preglednosti igrišč. S ploskovnim barvanjem posameznih polj, smo poskrbeli, dobro preglednost športnih igrišč. Izbrana barvna kombinacija daje učinek sodobne športne dvorane. Več o zarisovanju športnih igrišč lahko pogledate tukaj.

Sportni Pod Parket Hrast Haro Kidricevo Telovadnica Jurles

Sportni Pod Sportna Dvorana Kidricevo Haro Jurles Parket

Varen športni pod

omogoča varno športno vadbo. Zasnovan je tako, da ob sili amortizira pritisk na sklepe in s tem preprečuje nastanek poškodb. Vseeno pa zagotavlja dober odboj žoge.

Sistemska garancija

Ker smo edini izvajalec v Sloveniji, ki v zvajamo specializirana dela od začetka, do konca lahko zagotovimo sistemsko garancijo za cel sistem poda.

Sportni Pod Telovadnica Parket Sportna Dvorana Kidricevo Jurles