Mehke Stenske Obloge Varovalne Stene Jurles

Dobava in montaža varovalnih sten

Atraktivna kombinacja lesenih akustičnih in mehkih stenskih oblog

V dvorani osnovne šole Hrvatski Leskovac smo montirali dve vrsti varovalnih stenskih oblog. V pasu naleta so montirane mehke stenske obloge iz velurja v antracit barvi. Zgornji pas stene pa je oblečen v lesene akustične stenske obloge.

Mehke Stenske Obloge Varovalne Stene Jurles 1

Akusticne Stenske Obloge Hrvatski Leskovar Jurles

Izboljšanje prostorske akustike

V praksi je odmevanje in slaba slišnost zvoka (govora) pogost problem s katerim se srečujemo v telovadnicah. Z montažo lesene akustične obloge topacustic, smo izboljšali prostorsko akustiko. Lesena akustična stenska obloga je zagotovila dobro vpijanje zvoka po celotnem frekvenčnem območju. Poleg tega akustične obloge z režami združujejo toplino in lepoto lesa ter zagotavljajo odlično akustiko.

Mehka zaščita nevarnih izstopajočih predmetov

Z montažo mehkih zaščitnih stenskih oblog, smo zagotovili kakovostno zaščito pred udarci in poškodbami med športno aktivnostjo. Tako smo znatno zmanjšali možnost nastanka poškodb ob naletu. Montažo mehkih stenskih oblog posebno priporočamo na nevarno izstopajočih ovirah, kot so stebri, izbokline, vogali, zračniki, radiatorji …

Zascita Radijatorjev Jurles

Varovalne Stene Mehke Akusticne Stenske Obloge Jurles

Blazine za letvenik

Za večjo varnost v predelu letvenikov smo uporabili blazine za letvenik. Blazine za letvenik imajo dvojno funkcijo. Ko so obešene na letvenik, delujejo kot varovalna stenska obloga in ublažijo udarec ob naletu. Blazine se dajo enostavno sneti iz letvenika in jih uporabiti kot kakovostno vadbeno podlogo.