Stopnice Iz Vinila Hrast Jurles
Stopnice Iz Vinila Z Led Trakom Jurles
Stopnice Iz Vinila Z Osvetlitvijo Jurles
Stopnice Iz Vinila Hrast Jurles
Stopnice Iz Vinila Z Led Trakom Jurles
Stopnice Iz Vinila Z Osvetlitvijo Jurles

Orientacijska investicija: 80-140€/stopnico

 

Stopnice iz vinila lahko naredimo na obstoječo betonsko, leseno ali kovinsko konstrukcijo. Stopnice iz vinila po meri prilagodimo vašim dimenzijam stopnišča. Za vsako stopnico posebej naredimo šablono glede na mere (betonske) konstrukcije. V delavnici se izdela vsaka stopnica posebej, ki se kasneje na mestu zmontira in prilagodi.

Stik med steno in stopnico se lahko izvede z zaključnimi letvami ali brez. V kolikor je želja, brez zaključnih letev, se stopnice na stiku s steno zasilikonirajo (to izvedemo mi ali pleskar).

 

Stopnice iz vinila v izgledu masivnega lesa

Stopnice iz vinila v izgledu masivnega lesa

Stopnice iz vinila vam lahko izdelamo v videzu masivnega lesa. Izvedba take stopnice je zelo estetska in je brez vidnih zaključkov oz. brez vidnih profilov. Za efekt navidezne masive uporabimo posebnen vinil, ki je debelejše izvedbe. Posamezna stopnica se izdela po meri, v delavnici, po posebnem postopku toplotnega krivljenja robov.

 

Stopnice v enakem dekorju kot tla

Glede na želje vam lahko naredimo stopnice iz vinila v enakem dekorju kot po tleh v prostorih.

 

Investicija v stopnice iz vinila

Cena stopnice iz vinila se giblje od 80-140€/stopnico + ddv, odvisno od izbranega dekorja in dimenzije stopnic. Najboljše informacije boste dobili, če se zglasite v našem razstavnem prostoru.

NAROČITE SE NA BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE V NAŠEM SALONU

    Zanimam se za