Stopnice Iz Parketa Htast Rustik Oljene Jurles
Stopnice Iz Parketa Htast Oljene Jurles
Stopnice Iz Parketa Hrast Jurles
Img 20200305 164354
Stopnice Iz Parketa Htast Rustik Oljene Jurles
Stopnice Iz Parketa Htast Oljene Jurles
Stopnice Iz Parketa Hrast Jurles
Img 20200305 164354

Orientacijska investicija: 80-140€/stopnico

Stopnice iz parketa lahko naredimo na obstoječo betonsko, leseno ali kovinsko konstrukcijo. Stopnice iz parketa po meri prilagodimo vašim dimenzijam stopnišča. Za vsako stopnico posebej naredimo šablono glede na mere (betonske) konstrukcije. V delavnici se izdela vsaka stopnica posebej, ki se kasneje na mestu zmontira in prilagodi.

Stik med steno in stopnico se lahko izvede z zaključnimi letvami ali brez. V kolikor je želja, brez zaključnih letev, se stopnice na stiku s steno zasilikonirajo (to izvedemo mi ali pleskar).

 

  • Oblečene nastopne in čelne ploskve (izvedba brez previsa)
  • Oblečene nastopne in čelne ploskve (izvedba s previsom)
  • Oblečene samo nastopne ploskve

 

Stopnice v enakem dekorju kot tla

Stopnice v enakem dekorju kot tla

Stopnice iz parketa vam lahko izdelamo iz enakega parketa kot v ostalih prostorih. Lahko izvedemo stopnice iz lakiranega ali oljenega parketa. Možna je izvedba stopnic brez vidnih zaključnih profilov, kar ustvari v efekt masivnega lesa. Posamezna stopnica se izdela po meri, v delavnici in je prilagojena vašim dimenzijam stopnišča.

 

INVESTICIJA V STOPNICE IZ PARKETA

Stopnice iz parketa je potrebno izdelati natančno, da se prilegajo vašemu prostoru. Cena stopnice iz parketa je odvisno od izbranega dekorja in dimenzije stopnic in se giblje od 80-140€/stopnico. Najboljše informacije boste dobili, če se zglasite v našem razstavnem prostoru.

NAROČITE SE NA BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE V NAŠEM SALONU

    Zanimam se za