Razvlazecalec Estriha Izposoja Jurles
Razvlazecalec Izsusevalec Estriha Izposoja Jurles
Razvlazecalec Estriha Izposoja Jurles
Razvlazecalec Izsusevalec Estriha Izposoja Jurles

Stroj za razvlaževanje oz. izsuševanje estriha odlično pospeši sušenje estriha. Naprava za prenos toplote ima velik pretok zraka, tako da ji je mogoče iz okolja odvzeti visoke količine vlage in tako zrak hitro izsušiti. Do 70 litrov vlage v zraku na dan se z enim samim razvlaževalcem na ta način odstrani iz zraka v prostoru.

Cena izposoje stroja:

  • En dan (24 ur) 10€ plus DDV.

Ob prevzemu stroja zadržimo kavcijo v višini 70€Najemnik stroja je odgovoren za skrbno ravnanje s strojem in za nastanek morebitnih poškodb. Zato v primeru poškodbe, za stroške popravila bremenimo najemnika stroja.

Za izposojo stroja nas pokličite na 041 830 949 ali na matic@jurles.si ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

 

Razvlazecalec Estriha Izposoja Jurles

Stroj za oljenje parketa, ki ga izposojajo pri Jurlesu, mi je res super. Je lahek in enostaven za uporabo, tako, da sem ga znala uporabljati tudi jaz, ki nisem "iz tega foha". Prednost je, ker ga lahko uporoabiš za predhodno čiščenje parketa in potem tudi za oljenje. Olje se zelo lepo nanese.

naša stranka Tina F.
Stroj Za Oljenje Izposoja Osmo Floorxcenter Čiščenje Jurles

Oljenje parketa še nikoli ni bilo enostavnejše. Ta stroj mi je res olajšal zadevo. Najprej sem z njim res super očistila parket. Počakala, da se posuši in potem še naoljila. Parket je sedaj kot nov. Všeč mi je osvežen videz.

naša stranka Anja Z.

POKLIČITE ZA NAJEM STROJA ZA RAZVLAŽEVANJE

    Zanimam se za