TEKSTILNE PLOŠČE ZA ZAŠČITO PARKETA

Zaščitne talne plošče iz tekstila so zelo enostavna, a učinkovita rešitev za pokrivanje tal oz. parketa v športnih dvoranah in drugih večnamenskih prostorih. V telovadnicah šol, športnih in kulturnih dvoranah so se za uporabnike zaradi enostavne montaže izkazale za dobro in tudi estetsko rešitev, ki prepreči obrabo parketa med prireditvami (koncerti, nastopi, valete, gimnastika, …).

Plošče v dimenzijah 1 x 2m ali 1 x 1m se polagajo direktno na parket ali talno oblogo, ki jo želite zaščititi. Plošč ni potrebno lepiti, samo položite jih tesno eno ob drugo. Poleg plošč je za naše stranke v dodatni ponudbi tudi univerzalni transportni voziček za plošče, ki dodatno poenostavi montažo in kasnejše skladiščenje. Zaščita tal cca 400 m2 velike dvorane vam tako vzame največ 2 uri dela.

Zaščitne tekstilne plošče so zelo kompaktne, zato jih je mogoče neomejeno polagati, demontirati in ponovno polagati. Zgornja plast je nedrseča in je iz velurja (5 različnih barvnih odtenkov). Velur je trpežen material, ki ustvari uglajen estetski končni videz. Spodnji sloj je gumiran, kar preprečuje zdrs in pomikanje plošč. Plošče, ustrezajo ognjevarnemu razredu B fl -s1.

Arhitektom, projektantom ali šolskim delavcem z veseljem svetujemo glede realizacije idej. V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z zaščitnimi tekstilnimi ploščami, nam pošljite fotografijo, načrt in kratek opis problema. Z veseljem vam bomo svetovali in podali možne rešitve. Za vprašanja pišite našemu strokovnjaku g. Maticu Jurečku na mail matic@jurles.si ali ga pokličite na 041 830 949.

Tehnični list (PDF)
tekstilne_plošče_zaščita_parketa_v_telovadnici_jurles

Zaščitne tekstilne plošče na parketu v telovadnici.

PVC ZAŠČITNE TALNE OBLOGE PROTECT SPORTS

Zaščitna PVC talna obloga Protect Sports je enostavna, vendar učinkovita rešitev za pokrivanje večnamenskih površin ali parketa med različnimi prireditvami. Sistem PVC obloge v roli je zaradi hitre montaže posebno uporaben v večjih večnamenskih dvoranah (površine nad 800 m2). Izvajanje različnih dejavnosti, npr. koncerti, valete, športna tekmovanja, … je s PVC zaščitno oblogo v roli zelo enostavno organizirati.

Za še hitrejšo in enostavnejšo montažo, našim strankam ponujamo tudi transportni odvijalno – navijalni voziček. Voziček se je izkazal za izjemno uporabnega v dvoranah večjih kvadratur (nad 800m2), saj dodatno poenostavi in pospeši montažo. Role je mogoče skladiščiti na prilagojenih stojalih z dvigalom, ki olajša dvigovanje.

PVC se je izkazal za zelo vzdržljiv material, odporen na povečane obremenitve. Dodana prednost pa je enostavno, mokro čiščenje. V fotogaleriji lahko pogledate, kako so našo zaščitno oblogo Protect Sport uporabili za zaščito parketa med svetovnim prvenstvom v gimnastiki v Športni dvorani Lukna, Maribor.

Arhitektom, projektantom ali šolskim delavcem z veseljem svetujemo glede realizacije idej. V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z PVC zaščitnimi talnimi oblogami, nam pošljite fotografijo, načrt in kratek opis problema. Z veseljem vam bomo svetovali in podali možne rešitve. Za vprašanja pišite našemu strokovnjaku za športna igrišča, g. Matic Jurečko, matic@jurles.si ali ga pokličite na 041 830 949.

Tehnični list (PDF)

PVC zaščita za parket v telovadnici osnovne šole.

POŠLJITE NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

Kontakt

Matic Jurečko
Matic Jurečkoodgovorna oseba