MEHKA ZAŠČITA STEN IN STEBROV

Mehke zaščitne stenske obloge zagotavljajo kakovostno zaščito pred udarci in poškodbami med športno in drugo aktivnostjo. Vgrajujemo jih tako v telovadnice šol, profesionalne športne dvorane, fitness centre, kot tudi v otroške igralnice vrtcev ali ostalih objektov.

Montažo mehkih stenskih oblog posebno priporočamo na nevarno izstopajočih ovirah, kot so stebri, izbokline, vogali, zračniki, … Tako znatno zmanjšamo možnost nastanka poškodb ob naletu. Za večjo varnost v predelu letvenikov pa so uporabniki zelo zadovoljni z blazinami za letvenik.

Za estetski končni efekt lahko izbirate med več kot 50-imi različnimi barvami. Osnova vseh oblog in blazin je spenjeni polietilen, vrhnji sloj pa lahko izberete po želji. Izbirate lahko med vrsto različnih:

  • Barvnih odtenkov
  • Dimenzij, ki jih prilagodimo vašim meram
  • Ognjevarnimi materiali za vrhnji sloj – skaj, velur in druge tekstilne obloge

Arhitektom, projektantom ali šolskim delavcem z veseljem svetujemo glede realizacije idej. V kolikor imate dodatna vprašanja glede mehkih zaščitnih stenskih oblog, nam pošljite fotografijo, načrt in kratek opis problema. Z veseljem vam bomo svetovali in podali možne rešitve. Za vprašanja pišite našemu strokovnjaku g. Maticu Jurečku na mail matic@jurles.si ali ga pokličite na 041 830 949.

Tehnični list (PDF)
letvenik

Mehka zaščita sten v telovadnici osnovne šole.

AKUSTIČNE STENSKE OBLOGE

Leseni akustični paneli iz perforirane vezane plošče so učinkovita rešitev za dušenje zvoka v telovadnicah, kulturnih centrih, izobraževalnih ustanovah, restavracijah in povsod, kjer je potrebno zagotoviti dobre akustične pogoje. Lesena akustična stenska obloga zagotavlja dobro vpijanje zvoka po celotnem frekvenčnem območju. Montiramo jo na stene, stebre, stropove v vseh vrstah prostorov.

Edinstven sistem stenske obloge na osnovi vezane plošče je odporen tudi na udarce žoge v športnih dvoranah. Zato je posebno uporaben v prostorih, kjer se izvajajo športne aktivnosti in je potrebno izboljšati akustične pogoje. Poleg tega akustične obloge z režami združujejo toplino in lepoto lesa ter zagotavljajo odlično akustiko.

Arhitektom, projektantom ali šolskim delavcem z veseljem svetujemo glede realizacije idej. V kolikor imate dodatna vprašanja glede akustičnih stenskih oblog, nam pošljite fotografijo, načrt in kratek opis problema. Z veseljem vam bomo svetovali in podali možne rešitve. Za vprašanja pišite našemu strokovnjaku za športna igrišča, g. Matic Jurečko, matic@jurles.si ali ga pokličite na 041 830 949.

Tehnični list (PDF)
akustične stenske obloge

Akustične stenske obloge za športne dvorane.

POŠLJITE NAROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

Kontakt

Matic Jurečko
Matic Jurečkovodja projektov