OBNOVA PARKETA V TELOVADNICI

Poleg športne opreme, smo v več kot 25-ih letih delovanja postali specialisti za sanacijo športnih in drugih podov. V sklopu sanacije lahko glede na dogovor prevzamemo celotno storitev. Od zamenjave oz. obnove dotrajanega poda, brušenja parketa, do finalnega zarisovanja igrišč.

MATIC@JURLES.SI

En izvajalec za vsa dela!

Športni parket – prodaja in montaža

Popravilo parketa in podkonstrukcije

Brušenje in lakiranje parketa

Zarisovanje športnih igrišč

Sistemska garancija

S celostno izvedbo zagotavljamo sistemsko garancijo za izvedena dela!

V večini primerov je prva faza obnove poda v športnih dvoranah demontaža dotrajanega poda. Glede na stanje poškodb, se lahko pod menja zgolj točkovno na poškodovanih predelih, ali pa se izvede popolna prenova celotne površine. Ob tem demontiramo tudi fiksirano športno opremo, ki ovira proces obnove parketa (tribune, letveniki, …). Demontirano športno opremo po končani sanaciji tudi ponovno zmontiramo.

Glede na stanje poškodb, se lahko parket/pod sanira točkovno, zgolj na poškodovanih predelih, ali pa se izvede popolna prenova celotne površine. Dobro izvedena podkonstrukcija je osnova, če želimo, da nam bo pod služil dlje časa. V izogib zapletom tekom uporabe, priporočamo, da prenovo parketa zaupate le strokovnjakom, ki imajo veliko izkušenj z športnimi parketi in podi. Na tej povezavi, si lahko ogledate naše reference.

Prevzamemo tudi popravilo hidroizolacije izvedbo toplotne izolacije. V kolikor je v pod integrirano talno gretje, izvedemo tudi to.

V primeru, da je bil pod poplavljen ali da je vlaga v prostoru / estrihu prevelika za montažo poda, razpolagamo s stroji za izsuševanje vlage. Strojno izsuševanje vlage znatno pospeši proces obnove telovadnice in drugih prostorov.

Zgolj brušenje in lakiranje parketa je dobra rešitev v primerih, ko so spodnje plasti poda (hidroizolacija, toplotna izolacija, podkonsrukcija, …) vitalne in brez poškodb. Za brušenje parketa uporabljamo profesionalno parketarsko opremo, ki dodatno pripomore k res lepemu končnemu rezultatu. Ko je parket polakiran izvedemo tudi zarisovanje športnih igrišč.

Izvedbo dovršenih označb športnih igrišč že 25 let izdelujemo na podlagi predpisanih evropskih standardov. Izpolnjevanje standardov upraviteljem športnih objektov omogoča tudi regularno izvedbo športnih tekmovanj. Preberite si več o zarisovanju športnih igrišč.

Arhitektom, projektantom ali šolskim delavcem z veseljem svetujemo glede realizacije idej. V kolikor imate dodatna vprašanja glede obnove športnih podov, ali obnove parketa v telovadnici, nam pošljite fotografijo, načrt in kratek opis problema. Z veseljem vam bomo svetovali in podali možne rešitve.

Za vprašanja pišite našemu strokovnjaku g. Maticu Jurečku na mail matic@jurles.si ali ga pokličite na 041 830 949.

Kontakt strokovnjaka

Matic Jurečko
Matic Jurečkoodgovorna oseba

Reference – galerija

POŠLJITE SPOROČILO ALI POVPRAŠEVANJE

Kontakt strokovnjaka

Matic Jurečko
Matic Jurečkoodgovorna oseba